четверг, 31 мая 2012 г.

На Буковині рейдери 5 разів намагалися захопити підприємство

Підприємство ТОВ «БМБ», що у селі Коболчин Сокирянського району, 5 разів зазнавало рейдерських спроб захоплення, останнє – 25 травня ц.р. Про це йшлося на засіданні міжвідомчої регіональної робочої групи з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств.

На ТОВ «БМБ» працює 120 чоловік, а річний обсяг виробництва та реалізації продукції цього підприємства з виробництва яблучного концентрату складає 50 млн. гривень

Як повідомив директор ТОВ, працівники державної виконавчої служби Сокирянського районного управління юстиції описали обладнання ТОВ «БМБ», яке не було предметом попередніх судових розглядів. Приватна охоронна фірма відмовилась допустити засновника, директора та працівників ТОВ «БМБ» на територію підприємства.

Після обговорення ситуації, що склалася, члени робочої групи доручили Головному управлінню юстиції у Чернівецькій області здійснити перевірку виконавчого провадження, за наслідками невідкладно прийняти рішення відповідно до чинного законодавства.

Прокуратурі Чернівецької області спільно з УМВС України в Чернівецькій області міжвідомча регіональна робоча група рекомендувала здійснити перевірку законності дій працівників державної виконавчої служби Сокирянського районного управління юстиції щодо виконання судового рішення про стягнення з ТОВ «Транс-Оіл» суми боргу, ретельно вивчити питання достовірності документів, на підставі яких були вчинені виконавчі дії. Про це повідомляє прес-служба ОДА.


molbuk.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий