четверг, 9 августа 2012 г.

Вінниччина – заповідник для рейдерів?

 Заява-звернення надійшла від директора ТОВ "Дніпровторстальмет" Федотова Андрія Вікторовича.

Інформація про рейдерські атаки на діючи підприємства області регулярно з’являється у ЗМІ. Складається враження, що на сьогоднішній день абсолютно не достатньо працювати, виплачувати людям зарплату та відраховувати податки до місцевого бюджету. Інакше, як можна пояснити, що одного (далеко не чудового для власника дня), з’ясовується – підприємство вже не твоє. Так може статися і з ТОВ "Дніпровторстальмет”, яке не один рік успішно працює на території Вінниччини (за три роки у бюджет сплачено більш нуж 5 млн податків, підприємство забезпечувало робочими місцями десятки українців).

18 травня 2012 року директор ТОВ „Дніпровторстальмет” дізнався про те, що "з’явилася” вінничанка із "липовою” довіреністю, яка виявила бажання отримати у реєстратора відновлені документи підприємства в зв’язку з начебто їх втратою. Тоді як ці документи Товариство не втрачало.

Дізнавшись про наведені вище обставини керівництво товариства звернулося з відповідною заявою про вчинення злочину до УБОЗ УМВС України у Вінницькій області. Тим більш, що установчі документи не втрачалися, а належним чином зберігаються у директора товариства "Дніпровторстальмет”.

Наразі, аби довести що підприємство і справді належить його власникам юристам доведеться пройти складний шлях (який може тривати роками). В той же час, працівники підприємства, яких лише на Вінниччині декілька десятків, бояться втратити роботу.

9 серпня о 10 годині робітники ТОВ планують пікетувати Вінницьку обласну державну адміністрацію, сподіваючись що місцева влада зверне увагу на те, що відбувається на теренах регіону.

20minut.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий