вторник, 7 октября 2014 г.

Колектив підприємства «Всеукраїнський промисловий союз» просить у президента захисту

Колектив підприємства «Всеукраїнський промисловий союз» звернувся з відкритим листом до президента України Петра Порошенко, прем’єр – міністра України Арсенія Яценюка, генерального прокурора України Віталія Яреми, голови Служби безпеки України Валентина Наливайченко та міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрія Продана з метою звернуті увагу на факт цинічної спроби рейдерського захоплення майна і матеріальних цінностей комерційної організації представниками державних компаній, які, прикриваючись високопосадовими працівниками міліції та силовиками спецпідрозділу «Титан», фактично заблокували роботу ефективно працюючого приватного підприємства.


Як зазначається у листі, не що інше, як намагання нечистих на руку керівників низки держкомпаній привласнити чуже майно, а також перерозподілити впливи у прибутковій сфері торгівлі продуктами нафтопереробки. Так, рейдери з держкомпаній, використовуючи ухвали Печерського районного суду м. Києва та Приморського районного суду м. Одеси, відкрите кримінальне провадження, протягом останніх п’яти днів (2-6.10.14) здійснюють безпрецедентний тиск на керівництво та рядових співробітників товариства «Всеукраїнський промисловий союз». Цей тиск полягає у навмисному примусі працівників нашого підприємства до передачі невідомим особам речових доказів у кримінальному провадженні.
Оскільки вищевказані ухали судів, зокрема Приморського районного суду м. Одеси (про зміну місця зберігання речових доказів і подальшої їх реалізації; передачу речових доказів на відповідальне зберігання) не містять механізму їх виконання, так звані правоохоронці, не очікуючи відповідних судових роз’яснень, розробили і втілюють злочинну схему з захоплення майна ТОВ «Всеукраїнський промисловий союз» — бензину А-95 у кількості 9 736 тонн. Керівництво нашого підприємства неодноразово наголошувало на тому, що готове виконувати усі законні вимоги правоохоронних органів та рішення суду, аби у законний спосіб довести свою правоту. «Натомість, «силовики», здійснюючи психологічний та фізичний тиск, щодня тероризують наших співробітників і вимагають підписати документи, що, на нашу думку, призведуть до втрати речових доказів у кримінальному провадженні.
Це, у свою чергу, завадить встановленню законності, об’єктивному і всебічному розслідуванню. Колектив підприємства «Всеукраїнський промисловий союз» просить Вас сприяти у проведенні термінової перевірки щодо законності дій посадових осіб правоохоронних органів, які здійснюють кримінальне провадження, та у разі виявлення в їх діях ознак кримінального правопорушення, притягти винних осіб до кримінальної відповідальності. Ми переконані, лише неупереджений та об’єктивний розгляд справи здатен забезпечити захист прав та інтересів, як держави, так і трудового колективу нашого підприємства. А це долі сотень працівників та членів їх сімей, сплата податків до місцевого та державного бюджету», — зазначається у зверненні. Слід покінчити з проявами правового «бєзпрєдєлу», оскільки ми маємо надію, що почали жити по-новому!



Конфликты и рейдерство в Украине

Комментариев нет:

Отправить комментарий