среда, 27 февраля 2013 г.

Польский бизнесмен пытается вернуть завод по производству мороженого в Броварском районе

Польський бізнесмен Збігнєв Врублєвскі понад одинадцяти років намагається повернути свою власність – завод з виготовлення морозива у селі Красилівка Броварського району. Загальна інвестиція, внесена в Україну, склала 11 мільйонів доларів США і забезпечила б не одну сотню робочих місць. Нажаль, нечесні українські бізнесмени та чиновники шляхом шахрайства позбавили інвестора його власності.



Після одинадцяти років «боротьби» та виграних судів, у тому числі Верховного Суду України («Незаконна реєстрація документів»), а також порушення карної справи за фактом заволодіння чужого майна в особливо великих розмірах (Справа № 49-1209), інвестору й досі не повернули його власність.


З точки зору інвестора, причиною цього факту є бездіяльність чиновників Генеральної Прокуратури України та Міністерства Внутрішніх справ України, котрі штучно створили перешкоди у справі повернення реєстраційних документів на право власності заводом.


Ця справа вже досягла досить широкого міжнародного резонансу і подальше зволікання з її належним розслідуванням може суттєво зашкодити надходженню нових інвестицій в Україну та підірвати імідж нашої держави на міжнародній арені.


Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 23-25 Закону України «Про організаційно-правові основи боротьби з організованою злочинністю» прошу керівництво держави та уповноважені органи невідкладно вжити заходів щодо організації належного розслідування кримінальної справи № 49-1209, визнання З. Врублевського потерпілим по ній з метою захисту його порушених прав та законних інтересів, встановити дієвий прокурорський нагляд за ходом слідства.

Оскільки на територію заводу іноземного інвестора не пропускають, 01 квітня 2013 року о 13.00 в селі Красилівка Збігнєв Врублєвскі влаштує мітинг відкритого протесту біля території власного заводу з метою повернення своєї власності, а також оприлюднити імена політиків, причетних до шахрайства.


Представники місцевих органів влади та правоохоронці про дії пана Врублєвскі будуть попереджені.



Телефон представника польського інвестора Збігнєва ВРУБЛЄВСКІ:
 8-067-230-63-94

Бізнесмен закликає Вищу Владу України та усі Засоби Масової Інформації допомогти йому!
Агентство конфликтного PR — /PR i Z/

Комментариев нет:

Отправить комментарий