среда, 20 августа 2014 г.

Янукович в ефірі ТК «Рада» і не тільки…

П’ятий місяць на парламентському телеканалі “Рада” триває знищення колективу та каналу в.о. директора Василем Климчуком.
З його приходом було звільнено 15 осіб, потім - інших, які були на лікарняних. А зараз почалося справжнє «виживання». Звісно, це він робить не сам, а за допомогою начальника відділу кадрів Кияшко (син якої , Кияшко О.А. , працює суддею в Апеляційному суді м.Києва) та юристки Цуканової.  Але  у порівнянні з іншими його “подвигами” , це лише квіточки…
Ні для кого не секрет, що зараз на “Раді”  повністю відсутнє наповнення та інформація про події в країні. Програм і репортажів з  “гарячих” точок немає. Як немає і самих новин. Є тільки скачування відео з Ютубу. Пан Василь хизується тим, що в його горОді новини кожні пів години. А те, що вони однакові протягом 3 днів – байдуже! Програми патріотичного характеру просто закриті. Отак Климчук дбає про власний продукт.
Люди йдуть з каналу, бо мають не тільки професійний рівень, але звичайну людську гідність. Яка не дозволяє працювати зі злодієм та корупціонером. Сам він каже, що залишилися  справжні «професіонали». Як вам такий приклад – серед 7 режисерів, з профільною освітою одна Сторожук О.А.?
І це ще не все. ТК ”Рада” має виконувати умови ліцензії, що прописані Нацрадою. Це хоча б ті самі 24 години мовлення на добу. Але вночі канал просто спить, разом зі своїм «хазяїном»…
А нещодавно цей горе-керівник знову почав вимагати від Апарату ВР грошей на технічне обладнання. А де ж кошти, що були надані одним із очільників  ВР того часу,  Ігорем Калетніком? Відповідь проста - Климчук їх вже “освоїв”. Нема ані нової техніки , ані грошей. Але Василю Анатолійовичу і цього мало - запровадження “чорної бугхалтерії”, відмова виплати співробітникам “відпускних та оздровчих”, введення особистих відомостей для кожного.

2

Гарний спосіб наживи та пряме порушення Закону! ( Постанови Кабміну № 65 «про виплати та неможливість їх обмежень» та Закону про державну службу).
Коли Україна в стані війни, кожна копійка має йти на боротьбу з ворогом. Але в.о. Директора, самостійно розподіляє  заробітну плату, незалежно від норм чинного законодавства. Провідні журналісти, які ще дивом тримаються на каналі, отримали повний мізер. А от особиста секретарка Климчука - Тетяна Олексієнко — понад 18.000 грн. оздоровчих.
І остання крапля -  на днях Климчук  “вижив” молодого і перспективного журналіста Петра Кузика, чий брат захищає нашу Вітчизну в зоні АТО. Василь Анатолійович позбавив його спочатку премії, а потім відкритим текстом вказав на двері, коли хлопець збирав гроші на бронежилет для брата.
Яке там АТО… Адже на першому плані програми про італійські курорти! ( ефір - 7.08.14, 30.07.14, 16.07.14, 19.06.14року) І все це на головному політичному рупорі — на парламентському телеканалі “Рада” !



http://www.youtube.com/watch?v=0DVFbIfarWM&list=UU5V8mErVFOpcQXEb3y9IMZw
Пан Василь наразі перебуває на відпочинку в Італії. Саме такий “бартер” у нього за програми з пані Наталі Гур»євою.
Тепер запитання до СБУ – а чи не є керівник ТК «Рада» тим самим сепаратистом, який під час воєнних дій показує на каналі Віктора Януковича та Миколу Азарова? Людей, які знаходяться в розшуку!!



https://www.youtube.com/watch?v=PUWyEz5zXTc&feature=youtu.be
Які цілі переслідував Климчук, коли дав дозвіл на вихід  документального фільму «Під благословенням  Святого Миколая» (5 липня 2014 року, час 14:17:51)?  В якому Януковича називають головою держави, а Азаров розповідає, як гарно жити в регіонах?! (Важливо! Після ефіру фільм було знищено з сервера телеканалу.)



https://www.youtube.com/watch?v=PUWyEz5zXTc&feature=youtu.be

Чому ніхто не звертає на це уваги, зокрема Прокуратура м. Києва?  Це ж інформаційна безпека нашої держави!
13 серпня 2014 року парламент прийняв Законопроект про «люстрацію в органах державної влади».  Настав час дізнатися звідки у Василя Климчука дороге і розкішне життя, автівки, будинки, квартири? І як така людина може обіймати посаду керівника при  ВР України?  Це питання  до компетентних органів.
А от суспільство подібних речей не вибачить. Місце таких “климчуків” -  за гратами.

Актуальные вести

Комментариев нет:

Отправить комментарий