среда, 20 июня 2012 г.

У Києві рейдери розгромили торгівельні павільйони біля станції метро «Університет»

Рейдери розтрощили торгові павільйони підприємців у підземному переході біля станції метро «Університет», повідомила прес-служба Всеукраїнського комітету «Наступ».

 «Сьогодні, 19 червня, близько 12.00 в підземному переході станції метро «Університет» невідомі особи в чорному одязі повністю розтрощили торгівельні павільйони підприємців  в підземному переході», - йдеться у повідомленні.

 Підприємці шоковані, оскільки мають всі необхідні документи на здійснення торгівлі в цьому місці. За словами одного з тамтешніх працівників, на них напали рейдери, заявляючи, що від сьогодні ця торгівельна площа є їхньою власністю і торгувати тут більше не можна.

 Крім того, підприємцям погрожували фізичною розправою, якщо вони «не приберуть до ранку сміття», яке залишилося від майна підприємців.

 Люди стурбовані, що завтра опиняться просто на вулиці, їхнє майно розтрощене, вони залишились без заробітку віч-на-віч із рейдерами.

 Як повідомлялось, у березні прокуратура порушила кримінальну справу за фактом спроби рейдерського захоплення Лук'янівського ринку в Києві.

 Із заявою до прокуратури звернулися представники громадських організацій, які повідомили, що 26 березня близько 100 осіб проникли на територію ринку, заблокували всі входи й з використанням димових шашок намагалися перешкоджати потраплянню на територію торговельного комплексу торговців.

 Нагадаємо, від рейдерів потерпають і європейські компанії в Україні. Попри заяви керівництва МЗС, що справи були поганими за попередніх адміністрацій, але президент Віктор Янукович подбав про проблему і все налагодилося, потерпілі компанії все ж бояться помсти у випадку розголосу своїх проблем широкій громадськості.
Gazeta.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий