пятница, 9 декабря 2011 г.

Про відновлення порушеного права власників майна, визнання незаконним рішення, зборів членів трудового колективу Колектівного підприємства «Харківська стрічкоткацька фабрика»

У ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННІИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА
Позивачі:
Міхайленко Валентина Міколаїва;
що проживає за адресою: 61000
м. Харків, вул. Торгова, би. 141|, кв. З
Голубцова Галина Мигрофанівна що проживає за адресою: 61000 м.Харків, вул.. Ньютона, би. 121, кв.30
Жадан Тетяна Іванівна, що проживає за адресою: 61000, м. Харків, пр. Косіора, би. 156, корп. 19, кв. 102, 103

Максимцова Марія Олексіївна
що проживає за адресою: 61000
м. Харків, пр. Гагаріна, би. 174, кв. 9
Олейніченко Уляна Семснівиа, що проживає за адресою: 61000 м. Харків, вул.. Тракторобудівників, би. 30, кв. 152

Мартиненко Світлана Ернстівна
що проживає за адресою: 61000
м. Харків, вул.. Гв. Широнінців, би. 21 „б", кв. 55
Корнієнко Світлана Анатоліївна проживає за адресою: 61176
м. Харків, вул. Краснодарська, би. 183, кв. 33

Представник позивачів за дорученням:
Хижняк Ірина Іванівна
що проживає за адресою: 61177
м. Харків, вул. Ініціативна, би. 4, кв.16
Передставник позивача за дорученням:
Мосенцева Наталя Тимофіївна
що проживає за адресою:
М. Харків, вул.. Торгова, 141, кв. 7
Відповідачів: Колектівного підприємства кооперативу виробничого «Харківська стрічкоткацька фабрика» розташованому за адресою: м. Харків, вул. Текстільна, б. 26
Олійник Оксані Михайлівни
що мешкає за адресою:
м. Харків, вул.. Ахсарова, б.1, кв. 60
Приватного Підприємства „ХАРКІВТЕКСТИЛЬ"

Розташованого за адресою:
м. Харків, ін. Перемоги, 77 „а"
Приватного підприємства „ХАР-ТЕКС",
Розташованого за адресою:
м. Харків, ін. Перемоги-77 „а"

3-тя особа: Управління державної реєстрації юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців Харківської області розташоване за адресою: м. Харків, пр. Моськовський, б. 96 «а»
ПОЗОВНА ЗАЯВА
«Про відновлення порушеного права власників майна, визнання незаконним рішення, зборів членів трудового колективу Колектівного підприємства «Харківська стрічкоткацька фабрика» від 29 червня 2004 року про перетворення підприємства в
Колектевне підприємство кооператив виробничий «Харківська стрічкоткацька фабрика», скасування державної реєстрації Колектівного підприємства кооперативу виробничого «Харківська стрічкоткацька фабрика» від ЗО червня 2004 року» та визнання недійсними договорів купівлі продажу майна"
В 1993 році Орендне підприємство Харківська стрічкоткацька фабрика було перетворено і реорганізовано в Колективне підприємство «Харківська стрічкоткацька фабрика» («ХЛТФ») шляхом викупу майнового комплексу орендного підприємства 110-ма членами трудового колективу за приватизаційні сертифікати.
Власником реорганізованого підприємства і всього його майна став трудовий колектив працівників Колективного підприємства „Харківська стрічкоткацька фабрика" в кількості 122 громадян, що офіційно закріплено в договорі купівлі-продажу від 22.10.1993 року, завірений 5-й Харківською державною нотаріальною конторою, реєстровий номер 1-2163 від 22.10.1993 року.
При цьому, основні території підприємства розташовувалися спочатку за наступними адресами: м. Харків, вул. Текстильна-26 і вул. Тарасовская-2«а» і пров. Лопатінському - 14, де і знаходилося все майно підприємства, що належить трудовому колективу.
Унаслідок перетворення фабрики в колективне підприємство, 03. 11. 1993 року нами був прийнятий і зареєстрований, згідно нормам, чинного на той момент законодавства України, новий статут.
Як і на багатьох підприємствах того періоду, з початку 1994 року на нашій фабриці почався спад виробництва. Враховуючи дані обставини, на нашому підприємстві встановлюється неповний робочий тиждень, а працівники підприємства відправляються у відпустку без збереження заробітної платні
01.07.1999 роки, згідно вимогам статуту, на підприємстві відбулися загальні звітно-виборні збори, на яких приймали участь 60 членів колективу і обирали правління підприємства, що безпосередньо відбилося в протоколі загальних зборів. При цьому, головою правління і директором колективного підприємства «Харківська стрічкоткацька фабрика» була обрана робітниця підприємства Пащенко Світлана Олексіївна (що проживає за адресою: м. Харків ін. Перемоги, би. 50 «а» кв. 14).
У період правління Пащенко С. А., на підприємство фактично не допускалися пайовики (власники долі в спільному майні фабрики), які з різних причин звільнилися з фабрики, але відповідно до законодавства України продовжували залишатися власниками.
Враховуючи соціальну напруженість в колективі підприємства ініціативною групою пайовиків Колектівного підприємства «Харківська стрічкоткацька фабрика», при юридичній допомозі ПП «Юрідичний повірений» були проведені збори (протокол № 1 від
17.05.2004 року), на яких було ухвалене рішення про проведення загальних зборів пайовиків 11 червня 2004 року.
На загальних зборах пайовиків (власників долі в спільному майні підприємства) КП «Харківська стрічкоткацька фабрика», в присутності більше 60-ти чоловік і були
ухвалені наступні рішення:
1.Зобов'язати діюче правління виконувати рішення загальних зборів
пайовиків;
2. Обрати нове правління у складі 5 чоловік
3. Обрати головою правління і директором - Мосинцеву Наталію Тимофіівну
4. Усунуті з посади голови правління і директора Пащенко Світлану
Олексіївну;
5. Підготувати документи по реорганізації колективного підприємства в ЗАТ.
Не дивлячись на це, знаючи про загальні збори колективу пайовиків КП «Харківська стрічкоткацька фабрика», за ініціативою Пащенко С. А. 11.06.2004 року, а потім і 29. 06.2004 року, порушуючи вимоги чинного законодавства України були проведені збори з 8-ма членами трудового колективу КП «Харківська стрічкоткацька фабрика» із загального числа 12-ти пайовиків, що залишилися працевлаштованими на підприємстві, рішенням яких Колективне підприємство «Харківська стрічкоткацька фабрика» була перетворена в Колективне підприємство виробничий кооператив «Харківська стрічкоткацька фабрика».
При цьому, в новому статуті кооперативу відсутні дані, які документально підтверджені про походження основних засобів кооперативу (його власності) по порівнянню із Статутом КП „Харківська стрічкоткацька фабрика", де в п.п. 1.1.чітко вказано походження майна підприємства.
Навпаки, Голова правління фабрики Пащенко С.А., без проведення ревізії основних засобів Колективного підприємства «Харківська стрічкоткацька фабрика» на свій розсуд перевела активи фабрики на нове підприємство, в якому Пащенко С.А. є засновником і керівником.
Крім того, при утворенні кооперативу, Пащенко С.А. нехтувала вимогами чинного законодавства України, а саме:
1. Не було розміщене оголошення в пресі про ліквідацію КП «Харківська
стрічкоткацька фабрика» шляхом перетворення;
2. Не була створена ліквідаційна комісія КП «Харківська стрічкоткацька
фабрика»;
3. Не булі визначені основні кредитори КП «Харківська стрічкоткацька
фабрика»;
4. Не був дотриманий термін для подачі кредиторами своїх позовних заяв.
Проте , перетворене підприємство без достатніх на те підстав було зареєстровано
Управлінням державної реєстрації юридичних осіб і фізичних осіб Харківської області 30 червня 2004 долі.
При цьому саме даним рішенням від 29 червня 2004 року і як наслідок реєстрацією нового підприємства істотним чином порушені наші права як власників долі у спільної власності підприємства (пайовиків) КП «Харківська стрічкоткацька фабрика" і відповідно власника частки в колективній власності.
Так, ми:
1. Голубцова Р. М. досі являється власником долі (пайовиком) майна КП
„ХЛТФ", але була звільнена з підприємства до моменту в зборів 29.06.2004 р.
2. Михайленко В. М. досі являється власником долі (пайовиком) майна КП
„ХЛТФ", але була звільнена з підприємства до моменту в зборів 29.06.2004 р.
3. Максимцова М. О. досі являється власником долі (пайовиком) майна КП
„ХЛТФ", але була звільнена з підприємства до моменту в зборів 29.06.2004 р.
4. Мартіненко С. Е. досі являється власником долі (пайовиком) майна КП
„ХЛТФ", але була звільнена з підприємства до моменту в зборів 29.06.2004 р.
5. Жадан Т. і. досі являється власником долі (пайовиком) майна КП „ХЛТФ",та
була членом трудового колективу КП „ХЛТФ" на момент зборів
29.06.2004 р
6. Олійниченко У. С. досі являється власником долі (пайовиком) майна КП
„ХЛТФ", та була членом трудового колективу КП „ХЛТФ" на момент
зборів 29.06.2004 р.
7. Корнієнко С. А. досі являється власником долі (пайовиком) майна КП
„ХЛТФ", та була членом трудового колективу КП „ХЛТФ" на момент
зборів 29.06.2004 р.
Як зазначено вище Жадан Т. І., Олійниченко У. С, Корнієнко С. А. на момент 29 червня 2004 року були членами трудового колективу КП „Харківська стрічкоткацька фабрика та власниками долі у спільній власності підприємства.
Згідно статуту Колектівного підприємства „Харківська стрічкоткацька фабрика", зареєстрованого Виконавчим комітетом Жовтневої районної ради м. Харкова 03.11.1993 року за № 60937 встановлено:
1. Колектівне підприємство Харківська стрічкоткацька фабрика" („ХЛТФ&quot:) - колективне підприємство, створено на добровільних засадах рішенням загальних зборів трудового колективу 27 жовтня 1993 року і договору купівлі-продажу об'єкта, що приватизується, шляхом викупу майна державного підприємства, зданого в оренду № 85 від 21 жовтня 1993 року, зареєстрованого Виконавчим комітетом Жовтневої районної ради м. Харкова, розпорядженням № 590 від 26 жовтня 1993 року, реєстраційний № 6093. (п.п. 1.1. статуту)
2. Колективне підприємство являється юридичною особою, користується правом повного господарського володіння майном, виконує статутні обов'язки, має печатку, штамп, встановленого зразка, товарний знак, бланки,; (п. 1.3. статуту)
3. Колективне підприємство являється правонаступником майнових та інших прав та обов'язків орендного підприємства „Харківська стрічкоткацька фабрика", в тому числі з правом користування землею та іншими природними ресурсами; (п.п. 1.4. статуту)
4. У власності колективного підприємства знаходиться вироблена продукція, отриманий прибуток, основні та оборотні грошові засоби (п. 6.1. статуту)
5. Колективному підприємству забезпечується державний захист на майно, нарівні із захистом, встановленим цивільним законодавством по відношенню до права власності (п.п. 6.3. статуту)
6. Свої повноваження трудовий колектив підприємства реалізує на загальних зборах, конференціях, котрі являються вищім органом управління трудового колективу (п.п. 8.2.статуту)
7. До повноважень конференції трудового колективу, загальних зборів (згідно п.п. 8.2 статуту) відносяться:
-Встановлення основних напрямів діяльності і затвердження його планів та звітів
про їх виконання;
-внесення змін і доповнень в статут;
- обрання та відкликання голови і членів правління;
-затвердження річних результатів діяльності колективного підприємства, затвердження фінансових звітів, порядку розподілу прибутку, встановлення порядку покриття збитків;
-Прийняття рішень про припинення діяльності, призначення ліквідаційної комісії, затвердження ліквідаційного балансу;
- інші питання на погляд загальних зборів (конференції).
8. Реорганізація, ліквідація колективного підприємства, провадиться з
додержанням вимог діючого законодавства. Органом який приймає
рішення про ліквідацію підприємства, яляються загальні збори (конференція) трудового колектив}' підприємства, (пп. 9.1. статуту)
Але не зважаючи на вимоги статуту КП „Харківська стрічкоткацька фабрика" та норми діючого законодавства, 29 червня 2004 року, без попередження усіх членів трудового колективу підприємства про проведення загальних зборів 29 червня 2004 року, серед яких були і позивачі за цим позовом Жадан Т. І., Олійниченко У. С, Корнієнко С. А., відбулися „загальні" збори членів трудового колективу в кількості 8-ми осіб, із загальної кількості трудового колективу 12 осіб, що ще працювали на той час на підприємстві, на яких було вирішено питання стосовно реорганізації підприємства КП „Харківська стрічкоткацька фабрика" в КП Кооператив Виробничій „Харківська стрічкоткацька фабрика".
На вказані збори навіть не булі запрошені його члени Жадан Т. І., Олійниченко У. С, Корнієнко С. А., при цьому весь червень 2004 року вони ще працювали на підприємстві. Але навіть не булі попереджені про такі збори.
Крім того, Колективне підприємство Кооператив виробничий, хоча й було проголошене правонаступником КП „Харківська стрічкоткацька фабрика" зі всім прав і обов'язкам, але на загальних зборах трудового колективу з 8-ми осіб, навіть не вирішувалось питання стосовно того, а яким чином до КПКВ „Харківська стрічкоткацька фабрика" може перейти право власності на майно яке належало КП „ХЛТФ".
Так, це питання не вирішено і досі. У жодного із співвласників майна КП „ХЛТФ", котрим належать на праві власності долі (паї) в колективній власності не викуплені належні їм долі.
Але не зважаючи на це Колективне підприємство Кооператив виробничій в особі новообраного директора і голови правління Пащенко С. А., вже здійснила відчуження ділянки і будівель фабрики (договір купівлі продаж від 01.12. 2004 долі, завірений 01 12.2004 року Приватним нотаріусом Харківського міського нотаріального округу Саврасовою І. А. № 4706 і акту прийому-передачі від 02.12.2004 долі.), розташованої за адресою: м. Харків, вул. Текстильна-26, своїй довіреній особі громадянці Олейник Оксані Михайлівні, а саме:
1. Будівля Літ А-2 площею 1527,9 м. кв|.;
2. Будівля Літ Б-2 площею 413,3 м. кв.
3. Будівля Літ М-1 площею 167,3 м. кв.
4. Будівля Літ С-1 площею 39,6 м. кв.
5. Будівля Літ Д-1 площею 121,7 м. кв.
6. Будівля Літ Е-1 площею 117,1м. кв.
7. Будівля Літ Л-2 площею 238,0 м. кв.
8. Будівля Літ В-1 площею 511,4 м. кв.
9. Будівля Літ Р-1 площею 132, 2 м. кв.
10. Будівля Літ К-1 площею 89,2 м. кв.
11. Будівля Літ. Н-1 площею | 89,7 м. кв.
Крім того, згідно договору купівлі продаж, засвідченому приватним нотаріусом Харківського міського нотаріального округу Саврасовою І. А., 01.12 2004 року (реєстраційний № 4708) та акту приймання - передачі від 02.12.2004 року з боку Колективного підприємства Кооперативу виробничого на користь громадянки Олійник Оксані Михайлівни було проведено відчуження майна КП „ХЛТФ" у вигляді нежитлових будівель Літ. А-1, Б-1, площ. 564,8 м. кв., розташованих за адресою: м. Харків, пров. Лопатинський-14.
Факт того, що майно яке було відчужено з боку КП КВ „Харківська стрічкоткацька фабрика" на момент його відчуження належало КП „Харківська стрічкоткацька фабрика" підтверджується повідомленням КП „Харківське міське бюро технічної інвентарізації" № 23-51800 від 29 листопада 2005 року.
Таким чином, навіть зареєстроване знов підприємство КПКВ „Харківська стрічкоткацька фабрика" утворене шляхом реорганізації КП „Харківська стрічкоткацька фабрика" на підставі нелегітимних зборів від 29 червня 2004 долі, не мало право відчужувати майно, йому не належне третім персонам. Але зробило це.
На цей час, як стало відомо позивачам, вказане майно знов перепродано вже з боку Олійник О. М. на користь :
1. Приватного підприємства „Хар-Текс" (нежитлові будівлі літ. А-1,Б-1 заг.
Площа 564,8 м. кв., розташовані за адресою: м. Харків, пров.
Лопатінський-14) (Договір купівлі продаж посвідчений приватним
нотаріусом ХМНО Саврасовою І.О. 29.12.2004 р за реєстровим номером
5371, акт приймання передачі від 29.12.2004 р.
2. Приватного підприємства „Харківтекстиль" (нежитлові будівлі літ.
. Літ А-2 площею 1527,9 м. кв.;
Будівля Літ Б-2 площею 413,3 м. кв.
Будівля Літ М-1 площею 167,3 м. кв.
Будівля Літ С-1 площею 39,6 м. кв.
Будівля Літ Д-1 площею 121,7 м. кв.
Будівля Літ Е-1 площею 117,1 м. кв.
Будівля Літ Л-2 площею 238,0 м. кв.
Будівля Літ В-1 площею 511,4 м. кв.
Будівля Літ Р-1 площею 132,2 м. кв.
Будівля Літ К-1 площею 89,2 м. кв.
Будівля Літ. Н-1 площею 89,7 м. кв.
розташовані за адресою : м. Харків, вул. Текстильна-26 (Договір купівлі продаж посвідчений приватним нотаріусом ХМНО Саврасовою І.О. 29.12.2004 року за реєстровим номером 5373, акт прймання передачі від 29.12.2004 року.
Таким чином, Пащенко С. А., як голова правління і директор свідомо нелегітимного підприємства КПКП «Харківська стрічкоткацька фабрика», фактично, привласнила і заволоділа майном Колектівного підприємства «Харківська стрічкоткацька фабрика» шляхом перетворення фабрики разом з її основними засобами в Колектівне підприємство виробничий кооператив «Харківська стрічкоткацька фабрика» на дуже значну суму грошових коштів.
Дана обставина залишково переконує нас, як власників долі в колективній власності КП «Харківська стрічкоткацька фабрика» в тому, що адміністрація КП КВ «Харківська стрічкоткацька фабрика» в особі Пащенко С. А. діє лише виходячи з власних корисливих цілей і мотивів і порушуючи мої права і права інших пайовиків, як законних власників підприємства, передбачених ст.ст. 317, 358 ЦК України, оскільки ми не законно позбавлені нею права на користування, володіння і розпорядження майном колективною підприємства, що належить нам. Все це приводить до значного збитку, що наноситься | Пащенко С. А, як нам, так і самому підприємству.
У зв'язку з вище наведеним, та враховуючи що в мирному порядку вирішити виниклу суперечку ми не в змозі, ми заразом вимушені звернутися до суду з цим позовом про Про відновлення порушеного права власників майна, визнання незаконним рішення зборів членів трудового колективу Колектівного підприємства «Харківська стрічкоткацька фабрика» від 29 червня 2004 року про перетворення підприємства в Колективне підприємство кооператив виробничий «Харківська стрічкоткацька фабрика», скасування державної реєстрації Колектівного підприємства кооперативу виробничого «Харківська стрічкоткацька фабрика» від 30 червня 2004 року та визнання недійсними договорів купівлі продажу майна, укладених між КПКВ „Харківська стрічкоткацька фабрика" та гр.-кою Олійник Оксаною Міхайлівною на момент їх укладення і у подальшому і договорів купівлі продажу цього ж майна, укладених вже між Олійник О. М. і ПП „Хар-Текс", ПП „Харківтекстиль".
Правовою підставою до вимог являються законодавчі акти вказані в позовній заяві.
На підставі викладеного і керуючись ст.ст. 4, 5, 75, 125, 149, 152, 218 ЦПК України, ст.ст. З, 16, 23, 387 ЦК України, Господарським кодексом України, ЗУ „Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)" ЗУ «Про власність», ЗУ «Про кооперацию»
ПРОСИМО:
1. Позов задовольнити
2. Відновити наше право власників долі в Колективному підприємстві «Харківська стрічкоткацька фабрика», на володіння, розпорядження і користування нею на свій розсуд.

3. Визнати незаконними збори членів трудового колективу КП| «Харківська стрічкоткацька фабрика» в складі 8-ми з 12 пайовиків, працевлаштованих на підприємстві, проведене 29 червня 2004 долі і ухвалене їм рішення про перетворення Колективного підприємства «Харківська стрічкоткацька фабрика» в Колективне підприємство Кооператив виробничий «Харківська стрічкоткацька фабрика», як таке, що грубо порушує права інших пайовиків, якими і мі являємося.
4. Забов'язати Управління державної реєстрації юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців Харківської області скасувати державну реєстрацію Колективного підприємства кооперативу виробничого «Харківська стрічкоткацька фабрика» від 30 червня 2004 року, проведену Управлінням державної реєстрації юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців Харківської області на підставі рішення загальних зборів КП „Харківська стрічкоткацька фабрика" від 29 червня 2004 долі.
5. Відновити положення, яку існувало до моменту порушення права на період 29 червня 2004 долі шляхом відновлення державної реєстрації Колектівного підприємства «Харківська стрічкоткацька фабрика» і скасування державної реєстрації Колективного підприємства Кооперативу виробничого «Харківська стрічкоткацька фабрика», та шляхом забов'язання відповідачів повернути КП „харківська стрічкоткацька фабрика" належне майно, відносно якого були укладені оспорювані договори купівлі продажу.
6. Визнати недійсними наступні договори купівлі продаж майна КП „Харківська стрічкоткацька фабрика на користь Олійник Оксані Михайлівни:
- договір купівлі продаж від 01.12. 2004 року, завірений 01 12.2004 роки Пріватнім нотаріусом Харківського міського нотаріального округу Саврасовою І. А. № 4706 і акту прийому-передачі від 02.12.2004 долі.), майна розташованого за адресою: м. Харків, вул. Текстильна-26 а саме:
12. Буд..Літ А-2 площею 1527,9 м. кв.;
13. Буд.. Літ Б-2 площею 413,3 м. кв.
14. Буд..Літ М-1 площею167,3 м. кв.
15. Буд..Літ С-1 площею 39,6 м. кв.
16. Буд.. Літ Д-1 площею121,7 м. кв.
17. Буд.. Літ Е-1 площею 117,1 м. кв.
18. Буд.. Літ Л-2 площею 238,0 м. кв.
19. Буд.. Літ В-1 площею 511,4 м. кв.
20. Буд.. Літ Р-1 площею 132,2 м. кв.
21. Буд.. Літ К-1 площею 89,2 м. кв.
22. Буді.Літ. Н-1 площею 89,7 м. кв.
- договору купівлі продаж, засвідчений приватним нотаріусом Харківського міського нотаріального округу Саврасовою І.А., 01.12 2004 року (реєстраційний № 4708) та акту приймання - передачі від 02.12.2004 року з гідно якому з боку Колективного підприємства Кооперативу виробничого на користь громадянки Олійник Оксані Михайлівни було проведено відчуження майна КП „ХЛТФ" у вигляді нежитлових будівель Літ. А-1, Б-1, площ. 564,8 м. кв., розташованих за адресою: м. Харків, пров. Лопатинський-14.
7. Відповідно визнати недійсними договори купівлі продаж майна, яке належить КП „Харківська стрічкоткацька фабрика" які було укладено між Олійник О. М. і Приватним підприємством „Хар-Текс", Приватнім підприємством „Харківтекстиль"
- договір купівлі продажу між Олійник О. М. та П.П. „Харківтекстиль", посвідчений приватним нотаріусом ХМНО Саврасовою І.О. 29.12.2004 року за реєстровим номером 5373, акт прймання передачі від 29.12.2004 року, на нежитлові будівлі, розташовані за адресою : м. Харків, вул.. Текстильна-26 Літ А-2 площею 1527,9 м. кв|.; Будівля Літ Б-2 площею 413,3 м. кв. Будівля Літ М-1 площею 167,3 м. кв. Будівля Літ С-1 площею 39;6 м. кв. Будівля Літ Д-1 площею 121,7 м. кв. Будівля Літ Е-1 площею 117,1 м. кв. Будівля Літ Л-2 площею 238,0 м. кв. Будівля Літ В-1 площею 511,4 м. кв. Будівля Літ Р-1 площею 132, 2 м. кв. Будівля Літ К-1 площею 89,2 м. кв. Будівля Літ. Н-1 площею 89,7 м. кв.
- Договір купівлі продаж майна ", належного КП „харківська стрічкоткацька фабрика" у вигляді нежитлових будівель Літ. А-1, Б-1, площ. 564,8 м. кв., розташованих за адресою: м. Харків, пров. Лопатинський-14., засвідчений між Олійник О. М. та ПП „Хар-Текс" приватним нотаріусом ХМНО Саврасовою І.О. 29.12.2004 року за реєстровим номером 5371, акт прймання передачі від 29.12.2004 року.
8. У порядку забезпечення позовних вимог щоб уникнути неможливості виконання рішення суду, накласти заборону на відчуження майна у вигляді нежитлових будівель розташованих за адресою : м. Харків, вул.. Текстильна-26
o Літ А-2 площею 1527,9 м. кв.;
o Будівля Літ Б-2 площею 413,3 м. кв.
o Будівля Літ М-1 площею 167,3 м. кв.
o Будівля Літ С-1 площею 39,6 м. кв.
o Будівля Літ Д-1 площею 121,7 м. кв.
o Будівля Літ Е-1 площею 117,1 м. кв.
o Будівля Літ Л-2 площею 238,0 м. кв.
o Будівля Літ В-1 площею 511,4 м. кв.
o Будівля Літ Р-1 площею 132, 2 м. кв.
o Будівля Літ К-1 площею 89,2 м. кв.
o Будівля Літ. Н-1 площею 89,7 м. кв.
Належних Приватному Підприємству,„Харківтекст- иль"
- нежитлових будівель Літ. А-1, Б-1, площ. 564,8 м. кв., розташованих за адресою: м. Харків, пров. Лопатинський-14., належних Приватному підприємству „Хар-Текс" до вирішення суперечкисудом по суті, шляхом винесення відповідної ухвали суду, виконання якого покласти на органи БТИ і нотаріату.
9. У порядку забезпечення позовних вимог щоб уникнути неможливості виконання рішення суду, накласти заборону на проведення ліквідації, реорганізації Колективного підприємства кооперативу виробничого «Харківська стрічкоткацька фабрика» до вирішення справжньої'! суперечки судом по суті, виконання якого покласти на органи Управління державної реєстрації юридичних осіб і фізичних осіб -підприємців Харківської області.
ДОДАТОК: Копія позовної заяви для кожного з відповідачів, та 3-ї
особини;
Квітанція про сплату державного мита
Копія Статуту КП „Харківська стрічкоткацька фабрика "
Копія статуту КП КВ „Харківська стрічкоткацька фабрика"
Копія договору купівлі продаж: від 29.12.2004 долі, з витягом про право власності за ПП „Харківтекстиль", актом прийому-передачі;
Копія договору купівлі продаж від 29.12.2004 долі, з витягом про право власності за ПП „Хар-Текс"", актом прийому-передачі
Копія Довідки КП „Харківське бюро технічної інвентарізації" від 29.11.2005 року
Копія Сертифікату № 25 на ім'я Міхайленко В. М. ,
Копії приватизаі{ійних доручень № 87,74,25,45,83,47,79
«12 » грудня 2005 р.
Міхайленко Валентина Міколаївна Голубцова Галина Мітрофанівна Жадан Тетяна Іванівна
Максимцова Марія Олексіївна Олейніченко Уляна Семенівна Мартіненко Світлана Ернстівна Корнієнако Світлана Анатоліївна

Передставник за дорученнями:
Хижняк Ірина Іванівна

Передставник за доручення:
Мосенцева Наталя Тимофіївна

ВСЕ О РЕЙДЕРСТВЕ В УКРАИНЕ

Комментариев нет:

Отправить комментарий