воскресенье, 19 февраля 2012 г.

НЕКРОЛОГ

Сьогодні, 20 лютого 2012 р., у другу річницю розбійного захоплення Книгарні “Сяйво” ми хоронимо чиновника.

Того чиновника Шевченківської райради м. Києва, який у 2009 р. організував за хабарі підпільний аукціон з продажу приміщення Книгарні “Сяйво”

Того чиновника, який разом із суддею, який порушив присягу, організував силове захоплення приміщення Книгарні. За компанію із ним були зять Черновецького Л.М. – В’ячеслав Супруненко, Денис Комарницький, Олесь Довгий, Ростислав Корнієнко та інші. Організовані ними яничари нівечили людей, по-розбійницьки захопили їх особисті речі, обладнання і книжки Товариства “Книгарня “Сяйво” на суму понад 5 млн. грн., труїли людей газом, билися з народними депутатами України тощо.

Того чиновника-вандала який, наплювавши на історичну пам’ять, без дозвільних документів зруйнував книжкову святиню зсередини.

Того чиновника, який незважаючи на виграну ТОВ “Книгарня “Сяйво” судову справу і повернення завдяки цьому приміщень киянам, брутально знехтував цим і через Олександра Пузанова повідомив “Прийнято рішення, що ТОВ “Книгарня “Сяйво” ніколи не повернеться як орендар у приміщення на вул. Червонармійській, 6, яке воно орендувало перед тим десятки років. А норми Закону виконувати недоцільно.” І це при тому, що безумовне право колективу ТОВ “Книгарня “Сяйво” повернутись орендарем у Приміщення закріплене двома Законами, підтверджено висновком провідного академічного закладу - Інституту Держави і права ім. В.М. Корецького НАН України - і навіть не потребує підтвердження у Суді.

Того чиновника, який пообіцявши працевлаштувати працівників ТОВ “Книгарня “Сяйво” наплював на це і нічого не зробив.

Того чиновника, який організував передачу приміщень Книгарні на баланс Київському центру сприяння розвитку рибного господарства, який перейменували у КП “Міський магазин” і який очолила колишній співробітник бази з прийому металобрухту – Волкова Л.О.

Того чиновника, який незважаючи на шалений дефіцити бюджету Києва організував по-злодійськи незаконну витрату з кишень киян 6 мільйонів гривень на бутафорію - закупівлю друкарської машини “Ксерокс”, яка врешті-решт простоює зараз з технічних та інших причин, на ремонт приміщень, на формування статутного фонду “Київриби” (КП “Міський магазин”).

Того чиновника, який сприяв крадіжці і незаконному використанню найменування “Сяйво” на фасаді Приміщення при здійсненні КП “Міський магазин” жалюгідних непрофесійних спроб діяльності у сфері книжкової торгівлі.

І ГОРІТИ ЦЬОМУ ЧИНОВНИКУ У ПЕКЕЛЬНОМУ ПОЛУМ’Ї !

Рейдерство в Украине

Комментариев нет:

Отправить комментарий