четверг, 13 декабря 2012 г.

Просянік Володимир Михайлович — ти хто? Частина 2

.У нашому попередньому матеріалі, який ми сподіваємося знайомий шановному читачу, ми спробували застерегти від усілякого роду осіб із шахрайськими здібностями, які в’ються навколо міністерства Аграрної політики та продовольства та, для уникнення звинувачень у наклепах на чесних людей, ми спробували обґрунтувати свою позицію посиланнями на конкретні факти «невідомої» біографії одного з таких ділків – Просяніка Володимира Михайловича.

Невелика затримка з публікацією пов’язана з тим, що ми … злякалися. Ні, не того, що факти викладені у попередній статті не відповідають дійсності (з цим як раз усе спокійно), а іншого – за словами нашого «піддослідного», ми торкнули дуже високу людину.

Ну як же ж, виявляється В. Просянік, близький друг пана А. Клюєва, який йому фактично життям зобов’язаний, оскільки кращого спеціаліста в банківських питаннях гострого характеру, він досі не знайшов. І ще, Ренат Равелійович Кузьмін, на хвилинку його близький родич, двері в кабінет якого він відкриває ногами, використає усі свої немаленькі ресурси, для того що б закрити усі його (Просяніка) питання.

Але цікавими є не тільки посилання на шановних високопосадовців України, але й обставини, за яких вони були висловлені. Адже ці всі «козирі» були озвучені в Голосіївському районному суді під час слухання кримінальної справи по обвинуваченню гр. Просяніка В.М. у злочині, передбаченому ст. 191 Кримінального кодексу України «Розкрадання майна з використанням службового становища». А вкрав п. Просянік майже цілу корову. От так от. І діяв при цьому, за його ж словами, як агент Міністерства Агрополітки, якому було доручено навести «порядок» в безладді одного з університетів столиці. Ох і дорого обійшовся цей «порядок» зазначеному університету…

То цікаво, для кого п. Просянік В.М. крав ту кляту корову? Для пана Присяжнюка, Клюєва, Кузьміна чи ще когось? І ще цікаво б дізнатися реакцію перерахованих осіб на таку гучну заяву, яка між іншим зафіксована у журналі судового засідання. А враховуючи обов’язок суду повно і всебічно оцінити усі докази, а також з’ясувати причини та умови, що сприяли скоєнню злочину (до яких також відноситься і виконання наказу), чи не потягнуть такі заяви подальше розслідування?

Тож пане Просянік, будьте обережніші у висловах! Для Вашого ж блага. Бо якщо пан Присяжнюк не віддав Вам вказівки красти, то він напевно дуже образиться на такі закиди. А, що скаже гарант законності пан Кузьмін? Нам навіть страшно подумати…

Адже за офіційними даними компетентних органів, що ви п. Просянік крали не за наказом, а в силу «привычки отработанной годами». Ми вже можемо надати на розсуд читача перевірені дані про Вашу блатну молодість. Так, у листопаді 1990 року, Вас п. Просянік було заарештовано, а у лютому 1992 року, було засуджено судом Харківської області до кримінального покарання з конфіскацією майна та позбавленням права займати матеріально-відповідальні посади за скоєння злочинів, передбачених ст. 84 «Розкрадання державного або колективного майна шляхом привласнення, розтрати або зловживання посадовим становищем» (вчиненого групою осіб),  ст. 165. «Зловживання владою або посадовим становищем», а також ст. 172 «Посадовий підлог» Кримінального кодексу Української РСР 1960 року. Але хіба ті самі склади злочинів не залишилися у новому Кримінальному кодексі 2001 року? Так от яку інформацію про себе ви приховували, фабрикуючи трудову книгу та створюючи собі нову біографію, видумуючи неіснуючі адреси проживання та місця роботи!

Тож напевно горбатого могила виправить.

Чекайте на продовження.

З повагою

Кleveta.net.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий