среда, 12 декабря 2012 г.

Рейдери посеред ночі повибивали вікна в будинку столичної викладачки

Вчора, близько 1 години ночі до будинку Ніни Москаленко на Землянському провулку 14, що в елітному Печерському районі столиці, під'їхала машина із невідомими. Вони повалили паркан біля будинку та вибили вікна в помешканні, пише Gazeta.ua

"В будинку ще й досі лежить каміння, яким кидали у вікна. Почали гримати в двері, бити кувалдою. Але продовжувалось це не довше 15 хвилин, після чого ці люди втекли. Відразу подзвонила в міліцію. Вони прибули на місце через півгодини. Вже звісно ж нікого зловити не вдалося", - пригадує Ніна Іванівна.

Аби сніг не залітав у хату, жінка заклеїла вікна поліетиленовими пакетами для сміття. Сьогодні буде надсилати телеграму із скаргою президенту Віктору Януковичу та міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку.

"Буду кожного дня писати, бо вже не знаю, що робити. Ці рейдери нічого не бояться. Мене тягають по судах за вчинки, яких я не робила, а вони в той час всіма силами мене витравлюють із будинку. Мені страшно жити. Не так за себе боюся, я вже пожила, а син ще молодий. Невідомо, що з ним можуть зробити ці бандити", - жаліється жінка.

Сьогодні на 13:00 біля приміщення Міністерства внутрішніх справ активісти "Свободи" проведуть мітинг. Хочуть звернути увагу правоохоронців на безчинства, які відбуваються в столиці.

В прес-службі Печерського райуправління міліції поки, що вирішують питання кримінального впровадження щодо нападу на будинок Ніни Москаленко.

"Правоохоронці виїжджали на місце і зафіксували всі моменти. На вирішення питання, чи порушувати кримінальну справу у них є доба часу, тому поки що не відомо, яким буде остаточне рішення", - пояснили в міліції.

Нагадаємо, до будинку Ніни Москаленко уже неодноразово приїжджали невідомі люди і з погрозами заставляли жінку віддати свій будинок. Останній схожий випадок трапився 30 листопада. Тоді група невідомих із вогнепальною зброєю погрожували розстрілом Ніні Москаленко та її сину. Врешті, коли приїхала міліція, рейдери залишили будинок.

Відголос.сом

Комментариев нет:

Отправить комментарий