понедельник, 8 сентября 2014 г.

Корупція в Полтаві


Прихвостні Артема Пшонки купують крісло прокурора Полтавщини. На посаду прокурора Полтавщини намагається прорватися агент Артема Пшонки — Дмитро Таран, який був призначений на цю посаду колишнім генпрокурором Віктором Пшонкою і працював на його інтереси.

У Полтавській області Таран був відомий за прізвиськом «гаманець Артема Пшонки» оскільки разом з колишнім прокурором області Андрієм Мироновим займалися здирництвом та збором коштів для потреб режиму Януковича.
Таран хизується тим, що домовився про підкуп окремих високопосадовців у Генпрокуратурі, та вже через кілька днів буде призначений прокурором області за створеною ним же схемою, за якою нещодавно призначено заступником прокурора цієї ж області Кириченка О.В., ще одного особистого агента Артема Пшонки.
Дуже цікавим є той факт що, щойно призначений заступник прокурора області Кириченко О.В. є приватним підприємцем, про що кожен бажаючий може дізнатися від податкової служби. Чи може державний службовець одночасно бути і приватним підприємцем? За Законом – ні, але на практиці та за гроші – можливо. Це корупція? Так, звичайно. Чи повинен цей посадовець позбутися цього крісла та понести відповідальність? Так, звичайно. Чи зійде з рук злодію таке явне правопорушення? Покаже час.
І Таран, і Кириченко, і ще один Пшонківський недобиток Андрій Стойка, що сидить у кріслі заступника прокурора області – великі майстри хитрих афер. Чи вдасться їм «розвести» нову владу обіцянками вірної служби, і замиливши цим очі виконати постанову Артема Пшонки про реванш партії регіонів на цьогорічних виборах? Подивимось.
І тут постає питання, чи не задля реалізації хитроумного плану Пшонківських прихвоснів Тарана, Кириченка та Стойки був зміщений з посади прокурора Полтавської області високопрофесійний В.Л.Сінчук, який пробув на ній лише три дні. Чи не для Тарана звільнялось це місце?
Постає питання, чи ради таких людей був Майдан?

МАРИНА СТЕПАНЕНКО, Корреспондент

Комментариев нет:

Отправить комментарий