пятница, 3 июля 2015 г.

Рейдери, які захопили ресторан в центрі Львова, можуть бути озброєні

У центрі Львова невідомі молодики спортивної зовнішності захопили приміщення ресторану «MAFIA», що знаходиться на проспекті Тараса Шевченка, 7. Невідомі чоловіки увірвалися всередину, виставили за двері охорону ресторану, змінили замки та заблокували вхід. Про це Львівському порталу повідомив власник приміщення Ярослав Мізюк.



Справжні власники приміщення Ярослав Мізюк та Ірина Ільчишин прибули під ресторан, однак не мають доступу до своєї нерухомості.

За словами Я. Мізюка, конфлікт довкола ресторану «MAFIA» триває декілька місяців і вони виграли усі справи у суді проти власників бренду, які фактично захопили частину будівлі в центрі Львова.

«Сьогодні відбулось рейдерське захоплення приміщення ресторану «MAFIA» справжньою мафією. Це приїжджі особи і ми маємо інформацію, що це люди з колишніх владних структур, які діють за донецькі гроші. Ці особи, які не мають жодного договору оренди та прав, захопили приміщення і виставили за двері нашу охорону «Аутпост», – повідомив Ярослав Мізюк.

Він також розповів, що у 2013 році ресторан «MAFIA» у Львові відкрив київський орендар Олег Погребняк, який підписав договір оренди та працював майже рік, доки його не усунули його ж партнери. Сьогодні цей ресторан оформлений на посадових осіб з ТЗоВ «Астрейд». І на них відкрито два кримінальні провадження.

«Перше – за підробку документів та підписів на збільшення енергопотужностей, а інше за самовільне, рейдерське захоплення чужої власності, вчинене у шахрайський спосіб. Програвши усі судові справи, вони нічого кращого не придумали, як найняти якихось бандитів і в силовий спосіб зайняти приміщення.



Наша охорона була викинута на вулицю, а на дверях змінили замки і «забарикадувались». Від 14.00 нікого до середини не пускають. Ми звернулись до правоохоронців, але на жаль міліція не проводить жодних дій зі звільнення приміщення. Я готовий виламувати двері, але міліція повинна діяти, бо в середині невідомі бандити, які можуть бути озброєні», – повідомив Ярослав Мізюк.



Львівський портал

Комментариев нет:

Отправить комментарий