понедельник, 2 марта 2015 г.

Бійці рейдера Коломойського захопили завод на Рівненщині



У Рівному черговий рейдерський скандал, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

У розбірки власників Рівненського ливарного заводу залучили бійців полку «Дніпро» МВС, який пов’язують із олігархом та головою Дніпропетровської ОДА Ігорем Коломойським.

— В ці хвилини відбувається рейдерське захоплення ливарного заводу. Приблизно 20 озброєних молодиків із батальйону «Дніпро» увірвалися на територію, у всіх працівників забрали телефони, — повідомила у «Facebook» журналістка Юлія Голик.

Як стало відомо, на ливарний поїхав також в.о. начальника Рівненського райвідділу міліції Ігор Яблонський зі совїми підлеглими. Міліція обіцяє прокоментувати ситуацію трохи пізніше.

— Сьогодні в с. Городок Рівненського району озброєні до зубів бійці спецбатальйону МВС «Дніпро» захопили тракторний завод. Зі слів їхнього спікера, бійці приїхали відстоювати інтереси австрійської фірми, яка претендує на частку заводу, та з метою недопущення його розкрадання, — пише в «Facebook» радник голови Рівненської обласної ради Роман Мартин.  — В мене питання до керівників батальйону і МВС: Чому хлопців, які мобілізувалися захищати Україну на сході, втягують у бізнес-»розборки» на Рівненщині? З яких пір спецбатальйони отримали право без рішень суду чи інших відповідних документів захоплювати комерційні об’єкти? Доки в країні буде тривати це блядство?


nacburo.org

Комментариев нет:

Отправить комментарий