пятница, 12 апреля 2013 г.

Львов - ОПГ на ОПГ

Звертаюсь до Вас, як до керівника структури, що створена з метою нагляду за додержанням законності при здійсненні службової діяльності як окремих посадових осіб так і цілих державних установ в надії на поновлення справедливості. З впевненістю можу констатувати той факт, що на територіі Львівськоі області діє стійке злочинне угрупування до складу якого входять, як діючі так і колишні працівники правоохоронних органів, ряд представників фінансово-промислових груп метою яких є заволодіння нерухомим майном міста Львова використовуючи при цьому злочинні схеми та легалізовуючи кошти отримані злочинним шляхом.

Прокурору Львівської області

п. Василенку О.В.

Шкоденка А.Б., 1967 р.н.

м. Київ, Жилянська,118\48




Заява-повідомлення про злочин

(підлягає долученню до матеріалів кримінального провадження №42013150050000054 від 26.02.2013 року, внесеного в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 209 КК України )




Звертаюсь до Вас, як до керівника структури, що створена з метою нагляду за додержанням законності при здійсненні службової діяльності як окремих посадових осіб так і цілих державних установ в надії на поновлення справедливості.

З впевненістю можу констатувати той факт, що на територіі Львівськоі області діє стійке злочинне угрупування до складу якого входять, як діючі так і колишні працівники правоохоронних органів, ряд представників фінансово-промислових груп метою яких є заволодіння нерухомим майном міста Львова використовуючи при цьому злочинні схеми та легалізовуючи кошти отримані злочинним шляхом.

Звертаю Вашу увагу на злочинну організацію на чолі якої стоять такі особи, як суддя господарського суду Львівської області Левицька Н.Г., засновники мережі концептуальних ресторанів «ФЕСТ» - Назарук Ю., Худо А., Герасимович Д., начальник відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліціі управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Львівської області Іваник Т.Я., начальник відділу розслідування корупційних кримінальних правопорушень управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами,що ведуть боротьбу з організованою злочинністю та корупцією прокуратури Львівської області Заліско О.І., старший оперуповноважений з особливо важливих справ відділу протидії фіктивному підприємництву УПМ ДПС у Львівській області Мальков С.А. Проте, правоохоронці ретельно замовчують ці факти та дійових осіб.

Щоб пояснити, як пов’язані всі ці люди, проведу ряд паралелей, які підтвердять мою інформацію та наштовхнуть Вас на правильні висновки. Так, задовго до того, як ви стали прокурором Львіської області всі ці особи давно знаючись між собою створили злочинну організацію і почали впевнено грабувати місто та його мешканців.

Два доблесних прокурора Заліско О.І. та Іваник Т.Я. познайомились працюючи в органах прокуратури. Коли Заліска О.І. призначили прокуром Галицького району м. Львова він вже не міг обходитись без свого вірного, розумного помічника Іваника Т.Я., якого він взяв до себе заступником. Там ці обидвоє ще більше подружились реалізовуючи спільні злочинні плани по захопленню комунального майна та нерухомості Львівщини, а саме центральної частини міста де вони й властвували.

Іваник Т.Я. проживаючи в одному мікрорайоні м. Львова з працівником податкової міліції Львівщини Мальковим С.А., а також будучи пов’язаними по службовій діяльності (Іваник Т.Я. певний час був наглядовим прокурором підрозділів, де працював Мальков С.) за попередньою змовою розпочали свій «тіньовий бізнес» по захопленню комунального майна.

Оскільки, Заліско О.І., Мальков С. та Іваник Т.Я. знали, що у засновників мережі концептуальних ресторанів «ФЕСТ» є багато орендованого майна у відділі комунальної власності міста Львова, вони розробили схему по «легальному» захопленню та привласненню через підставних осіб цього нерухомого майна.

«Перевертні в пагонах» прекрасно знали та навіть були знайомі з засновниками та власниками фірми «ФЕСТ»- Назаруком Ю., Худо А., Герасимовичем Д. Розробивши план по наїзду та утворення штучних проблем власникам підприємства «ФЕСТ» Мальковим С. було заведено оперативно-розшукову справу відносно власників даного підприємства. Мальковим С. та Іваником Т.Я. за попередньою змовою під час ведення оперативно-розшукової справи було зроблено штучну проблему та зібрано інформацію, в тому числі приватного характеру, щодо Назарука, Худо, Герасимовича та їхнього бізнесу. Маючи необмежені можливості, вони прослуховували телефонні розмови цих людей, влаштовували слідкування, але все це було зроблено, щоб ближче підступитися до нерухомого майна громадськості.

Будучи заступником прокурора Галицького району Іваник Т.Я. добре орієнтувався, де знаходились приміщення, які можна захопити і давав чіткі вказівки про що саме потрібно отримати інформацію та на які слабкі точки потрібно натиснути. Своїми діями було зібрано необхідну інформацію, сфабриковано докази та в подальшому порушено кримінальну справу відносно підприємства «ФЕСТ» з метою захоплення приміщень та особистого збагачення. З метою вирішення штучної кримінальної справи даними перевертнями було отримано хабар у розмірі 1 млн. доларів США та частину приміщень.

На цьому вони не зупинились. Оскільки, Заліско О. мав особисті корупційні зв’язки набуті з представниками феміди та відвідував судові засідання, він добре орієнтувався як можна за рішенням суду визнати право власності на об’єкти нерухомого майна. Таким досвідом він поділився із своїми спільниками.

Поступово збагачуючись Заліско О., Мальков С. та Іваник Т.Я. почали реєструвати на підставних осіб і своїх родичів нерухоме майно, купувати дорогі автомобілі, відкривати об’єкти готельно-ресторанного бізнесу. Тим паче, батьки Заліска О. є власниками ресторанного бізнесу, тому йому були відомі всі нюанси з даною сферою діяльності.

Так, Мальков С. будучи сусідом судді господарського суду Львівської області Левицької Н.Г. познайомив останню з своїм прибічником Заліском О. між якими зав’язались романтичні стосунки та яка в подальшому також стала стійким членом даного злочинного угрупування. Ставши чітким членом даного угрупування суддя Левицька Н. стала негласним куратором усіх судових справ даної групи, передавала хабарі за потрібні судові рішення іншим суддям та сама виносила необхідні рішення і в подальшому через завуальованих осіб також стала співвласницею ряду нерухомості отриманої злочинним шляхом членами такої банди.

Однак, в подальшому не поділивши кошти отримані злочинним шляхом стосунки даної групи різко погіршились і вони почали ділити то майно та усіляко старатись захопити кожен більшу частку ніж мали інші.

Підтверджуючи дані обставини можна навести факт злочинного захоплення, а саме: у 2012 році в провадженні господарського суду Львівської області перебувала справа № 5015/634/12 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Інвестиційні ділові системи" до Товариства з обмеженою відповідальністю "Мережа концептуальних ресторанів "Фест". За ТзОВ «Інвестиційні ділові системи» визнано право власності на 11 об’єктів нерухомості, зокрема на будівлі магазинів, автомийок, нежитлові будівлі за різними адресами. Серед цього переліку нежитлових приміщень, на які визнано право власності, є приміщення площею 314,9 кв.м за адресою: м. Львів, вул. Валова, 20.
Справу розглядала суддя Левицька Н.Г.

Враховуючи дану інформацію прошу Вас в рамках ведення досудового слідства дослідити походження рухомого та нерухомого майна у всіх членів злочинного угрупування.

11.04.2013р. Шкоденко А.Б. Тарасова правда

Цю тему обговорюють на форумі ОРД-02 http://ord-02.com/forum/item/23242-lvov-opg-na-opg





Джерело:Тарасова правда

Комментариев нет:

Отправить комментарий