четверг, 19 января 2012 г.

.Рейдерська атака на Міжнародний медичний колледж


Заява про рейдерську атаку на Міжнародний медичний колледж.

Керівнику Головного управління з питань судоустрою Адміністрації Президента Портнову А.В.

Голові Верховної Ради України
Литвину В.М.

Міністру освіти і науки, молоді та спорту України
Табачнику Д.В.

Міністру охорони здоров’я України
Аніщенко О.В.

Секретарю Ради національної безпеки та оборони України
Богатирьовій Р.В.




ЗАЯВА

Шановні добродії!

Дозвольте нам висловити Вам нашу глибоку повагу.

Інформуємо Вас, що наш навчальний заклад Міжнародний медичний колледж, який спеціалізується на навчанні сліпих та глухо-німих дітей (єдиний навчальний заклад в столиці України) піддався рейдерській атаці з боку організованого злочинного угрупування, очолювального мінорітарним акціонером гр. Салютою М.Ю.

Наш «Міжнародний медичний колледж» має славетну 20-річну історію своєї роботи, випустив понад чотири тисячі спеціалістів в галузі медицини, яку успішно працюють в Україні та закордоном.

Рейдери створили організацію-клон нашого навчального закладу «Міжнародний медичний колледж». Назва цього клону: приватний вищий навчальний заклад «Міжнародний Колледж Медицини (код 37788298) », який не маючи жодної ліцензії на здійснення освітньої діяльності здіснив в серпні 2011 року набір студентів для здійснення освітньої діяльності, зібрав гроші з останніх. А фактично ці діти-студенти освітніх послуг не отримують, оскільки у клона Колледжу немає ліцензії до цього часу. Наразі і зараз шантажує студентів, їх батьків.

Суть рейдерської атаки зводиться до того, аби з допомогою високопадовців із Міністерства освіти на науки здійнити захоплення та встановити свій контроль над фінансовими, майновими та іншими ресурсами Міжнародного медичного колледжу.

Зокрема гр. Салюта М.Ю. є фігурантом серйозних корупційних скандалів та історій з кримінальним забарвленням, а саме:

1.про продаж гр.Салютою М.Ю. (через підконтрольний йому „Інститут екології та медицини”) дипломів про вищу медичну освіту іноземним громадянам.

2.Здійснення освітньої діяльності „Інститут екології та медицини”-за відсутності матеріальної та технічної бази для підготовки медичних фахівців.

3.Використання державного та комунального майна для власного збагачення (без сплати орендних та комунальних платежів на величезні суми – що підтверджено рішеннями судів).

4.Величезна заборгованість по податках перед бюджетом та заборгованість по зарплаті перед найманими працівниками вищевказаних приватних закладів.

5.Загадкова череда госпіталізацій та смертей опонентів та колишніх партнерів по бізнесу гр.Салюти М.Ю.

6.Знущання над студентами та їх батьками, оскільки новий коледж-клон гр.Салюти М.Ю. здійснював і здійснює освітню діяльність без державних ліцензій, починаючи з серпня 2011 року (адміністрація нового вузу приймала гроші за навчання від студентів, а коли студенти дізналися, що у вузу немає ліцензій - вирішили піти і забрати свої гроші та документи назад, проте адміністрація вузу на чолі з гр.Салютою та гр.Наконечним віддавати студентам гроші і документи категорично відмовилась).

24.11.2011 Акредитаційна комісія України після перевірки освітньої діяльності вищевказаного підконтрольного САЛЮТІ М.Ю. вузу („Інститут екології та медицини”) анулювала ліцензію останнього.
Проте, не дивлячись на всі вищевикладені порушення, Державна Акредитаційна комісія України практично через місяць після відкликання ліцензії – збирається по-суті протиправно її повернути, хоча вищевикладені порушення усунуті так і не були. Просто пан Салюта М.Ю. за підтримки чиновників із Міносвіти відкрив новий вуз та збирається отримати ліцензію для надання освітніх послуг вже для щойноствореного Коледжу-клону.

Цей сценарій реалізується завдяки корумпованим покровителям рейдерів в Міносвіті, місцевої прокуратури тощо. Хтось «кришує» протиправні дії Салюти М.Ю., Наконечного В.М.

Всі вищевикладені факти свідчать про тотальну корупцію високопосадовців в галузі освіти, цілеспрямований злочин проти студентів, молоді, викладачів та їх батьків, про паплюження репутації та міжнародного іміджу України.

Просимо Вашої допомоги зупинити рейдерську атаку на наш навчальний заклад та забезпечити конституційне право на освіту громадян України,
в тому числі інвалідів, сліпих та глухо-німих дітей і молоді.

Просимо Вас організувати додаткову перевірку достовірності даних, викладених в ліцензійній заявці, поданій рейдерами до Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від імені коледжу-клону, новоствореного приватного закладу «Міжнародний Колледж Медицини (код 37788298)» (02068, м.Київ, Дарницький район, вул.А.АХМАТОВОЇ, будинок 9/18 ).


З повагою,

Чернишов В.І.,
Директор ПВНЗ „Міжнародний медичний коледж”
098-367-6681

p.s. Анонс: 16-00 19.01.2012 в Окружному Адміністративному суді Києва (по вул. Хрещатик, 10) слухання судової справи за позовом Міжнородного медичного Коледжу проти Держ.Інспекції навчальних закладів, ДАК та Мін.Освіти України про незаконність позбавлення вузу ліцензії на освітні послуги. суддя Бояринцева Марина.


Оригинал взять в сообществе journalism_ua

Агентство конфликтного PR — /PR i Z/

Комментариев нет:

Отправить комментарий