среда, 28 марта 2012 г.

Скандальна «прокладка» отримає ще 100 мільйонів «Укртрансгазу»

ДК «Укртрансгаз» 21 березня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «МК Інжиніринг» на придбання серверного та комп’ютерного обладнання на загальну суму 99,98 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Серед придбаного ноутбуки з процесором Intel Core i5-2410M Dual Core і оперативною пам’яттю 7 Гб по 20200 грн., 23-дюймові монітори TFT S-IPS по 2500 грн., персональна настільна система відеоконференції за 191 тис грн. (всі ціни та дані про техніку тут).

Нагадаємо, в вересні-жовтні 2011 року ТОВ «МК Інжиніринг» виграло тендери «Укртрансгазу» 214,06 млн грн.

В грудні «Економічна правда» опублікувала з посиланням на джерело в Державній податковій службі дані, які свідчать, що компанія «МК Інжиніринг» виступала посередницькою структурою при перерахуванні коштів від «Укртрансгазу» на інші компанії, які мали статутний капітал до 1000 грн. В той же час змінився склад засновників компанії. Замість Олександра та Тетяни Морозової засновниками фірми стали Олег Німчук та Михайло Морозов (чоловік Тетяни Морозової), з яким у кореспондента «ЕП» відбулась така розмова:

«Михайло Морозов: Я должен это комментировать?

«ЕП»: Нет, вы не обязаны, но у вас есть возможность.

Михайло Морозов: У вас есть возможность мне спинку почесать. Поцеловать меня ниже спины.

«ЕП»: Татьяна Морозова кем вам приходится?

Михайло Морозов: Это моя жена. Давайте расскажите вы о своей жене. Какой длены у вас член, или как вы спите, или чем вы занимаетесь. Мне может тоже будет интересно. Давайте мы опубликуем это на «Украинской правде», на «Обозревателе» у Бродского. А че, прикольно будет. Вам же надо в чьем-то дерьме поковыряться. Вы мало зарабатываете? Прекращайте, это же галимая джинса. Если будете недоедать, будет тяжело с деньгами – звоните, я вам помогу. Хотите, пива могу вам купить. Займитесь чем-то другим. Жизнь прекрасна, женщин кругом замечательных… Искусством займитесь, если нет – вышиванием, я думаю, оно вам к лицу».

НАШІ ГРОШІ

Комментариев нет:

Отправить комментарий