среда, 14 марта 2012 г.

Політтехнологу дали виграти один тендер на харчування в «Борисполі» на жалюгідні 1,7 мільйона

ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» 23 лютого за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «ДІП груп аеропорт» на харчування пасажирів в бізнес-залі терміналу «В» (внутрішні рейси) в 2012 році. Вартість угоди склала 1,70 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Всупереч закону про держзакупівлі на сайті «ВДЗ» не опубліковано протокол розкриття пропозицій, в якому наведені дані щодо вартості конкурентних пропозицій. Разом з тим є повідомлення про відхилення пропозиції ТОВ «Фуд фекторі» через відсутність оригіналу довідки з банку і надання простроченої довідки з податкової інспекції про відсутність заборгованості по обов’язковим платежам до бюджету.

За тиждень до цього тендеру ТОВ «ДІП груп аеропорт» було єдиним конкурентом компаній, які виграли тендери «Борисполю» на харчування пасажирів в інших терміналах на суму 18,72 млн грн. В 2008-2010 роках «ДІП груп» виграло підряди на харчування в «Борисполі» щонайменше на 19,29 млн грн.

ТОВ «ДІП груп» засновано відомим політтехнологом Віталієм Балою та Сергієм Левадою, який раніше згадувався в контексті партнерства з корпорацією ЄЕСУ Юлії Тимошенко.



НАШІ ГРОШІ

Комментариев нет:

Отправить комментарий