пятница, 30 марта 2012 г.

Підприємства продовжують вбивати, прийшла черга державних

Один з останніх яскравих прикладів – дії Держрезерву України по відношенню до одного з найуспішніших підприємств системи державного резерву – ДП „Куліндорівський КХП”, яке знаходиться в м.Одесі та включено до переліку підприємств, які мають стратегічне значення та формують економічний потенціал області.
Стабільно високі показники роботи підприємства привернули до нього увагу з боку керівництва Держрезерву України, але вся ця увага направлена тільки на пошук напрямків діяльності, за якими можливо отримати дохід за межами законодавства, що прямо позначиться на зменшенні ефективності та прибутковості роботи державного підприємства. При цьому, така схема роботи вже апробована на інших підприємствах системи державного резерву, що призвело до їх збитковості.
Не прийняття діючим керівником ДП „Куліндорівський КХП” Березняком В.М. нових „правил гри” по впровадженню на комбінаті явних корупційних схем роботи, які ведуть до „вимивання” коштів державного підприємства та його подальшого банкрутства, в наслідок чого підприємство буде втрачати близько 1 млн.грн доходів щомісяця, призвели до ініціювання керівництвом Держрезерву України зняття з посади Володимира Березняка та ставленню своєї людини.
Такі дії керівництва Держрезерву України, які носять деструктивну антидержавну направленість,  повинні бути адекватно оцінені з боку відповідних органів виконавчої влади та правоохоронних структур, особливо враховуючи той факт, що загроза стабільної роботи комбінату та його банкрутство призведе до зриву забезпечення населення всього Одеського регіону хлібом, що значно посилить соціальну напруженість в суспільстві та буде мати негативні наслідки напередодні виборів.

Про розгортання подій буду інформувати в подальшому.

Р.S. На теперішній час в Держрезерві України готується примусова зміна керівника ДП „Куліндорівський КХП”

РЕЙДЕРСТВО В УКРАИНЕ

Комментариев нет:

Отправить комментарий