понедельник, 5 марта 2012 г.

Тижневий вуглепром: «януковичі» та Юра Єнакіївський поділили півмільярда

Державні вугледобувні підприємства з 20 по 27 лютого за результатами тендерів уклали низку угод на придбання товарів та послуг на загальну суму 803,83 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», яке контролюється близьким до Сім’ї Віктора Януковича Андрієм Ольмезовим, отримало підряди на 183,81 млн грн. Від початку участі в державних тендерах в серпні 2011 року фірма отримала підряди на 2 240,63 млн грн.

ТОВ «ТД «Енерговугілля» виграло тендери на постачання вугілля на суму 180,69 млн грн. Компанія зі статутним капіталом 10 тис грн. створена в листопаді 2011 року, засновником є донеччанин Олег Жебський, відомий як комерційний директор ВАТ «Донбасенерго». На тендері компанії асистувало ТОВ «Техно-Комерц», чиїм засновником раніше був Андрій Ігнатов. Він переоформив фірму на Еллу Ігнатову перед призначенням заступником голови Державної податкової служби в грудні 2011 року. В кар’єрі Ігнатова була праця на керівних постах НАК «ЕКУ», ПАТ «Центренерго», корпорації «Міжреґіональний промисловий союз», ТДВ «Шахта Білозерська».

ТОВ «Укртехмаркет ЛТД» отримало підряди на 57,26 млн грн. З початку 2012 року компанія з бізнес-угрупування народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенко виграла тендери на 624,27 млн грн.

ТОВ «Промтехпоставка ЛТД», зареєстроване на мешканця Луганська Андрія Волкова, заробить 78,44 млн грн. З початку 2012 року ця фірма отримала підряди на 281,84 млн грн. Компанія бере участь в тендерах, де її єдиними конкурентами є фірми з групи Іванющенко.

ТОВ «ТД «Краснолуцький машинобудівний завод» і ТОВ «Iндекспром» з групи голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова отримали підряди на суму 22,18 млн грн. З початку 2012 року єфремівська група отримала підряди на суму 116,19 млн грн. В 2011 році єфремівські фірми отримали підряди на 1,87 млрд грн. Також єфремівські компанії асистували на тендерах ТОВ «НВП «Сілард», яке вперше виграло вугільні підряди на суму 33,94 млн грн. Компанія зареєстрована на мешканця Київської обл. Ігоря Чернушенка.

ТОВ «Арсенал-Дон» Миколи Тумурука отримало від ДП «Макіїввугілля» підряди на 59,81 млн грн. З врахуванням цих закупівель «Арсенал-Дон» в 2012 році виграв тендери на суму 112,07 млн грн.

Підприємець Ушакова О.Г. заробить 33,20 млн грн. на продукції лісозаготівлі для «Орджонікідзевугілля».

Вищевказані підприємства отримали підряди на загальну суму 616,13 млн грн., або три чверті з усіх тендерів цього тижня.



ДП «Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» за 203,21 млн грн. придбало товари та послуги. Вугілля для технологічних (ДГр – 1776 т, Ар – 622 т) та побутових потреб (ДГ – 24608 т, АС збагачений – 37303 т, АМ збагачений – 62540 т) на суму 180,69 млн грн. придбано у ТОВ «ТД «Енерговугілля». Решту коштів отримають кілька компаній і підприємців за послуги навантажування, розвантажування, перевезення вантажів.

ДП «Первомайськвугілля» за 127,08 млн грн. придбало гірничошахтне обладнання у ТОВ «Укртехмаркет ЛТД», ТОВ «Промтехпоставка ЛТД».

ДП «Шахтарськантрацит» за 123,61 млн грн. придбало устаткування у ТОВ «ТД «Востоквуглемаш».

ДП «Орджонікідзевугілля» за 105,93 млн грн. придбало вузли до насосів, устаткування, продукцію лісозаготівлі, послуги з регенацрації акумуляторів, засоби індивідуального захисту, вибухові речовини, послуги з протипожежного захисту на шахтах, сітку «рабиця» у ТОВ «Юні-Групп», ТОВ «Донецький завод спеціальних матеріалів», ТОВ «ТД «РІФ», підприємець Ковальов О. В., підприємець Ушакова О. Г., Казенне підприємство «Шосткинський казенний завод «Імпульс», ТОВ «Донбаська насосна компанія», НДІ гірничорятувальної справи та пожежної безпеки «Респіратор», ТОВ «Нікас», ТОВ «Торгівельний будинок «Енергія», ТОВ «Автономні джерела струму».

ДП «Макіїввугілля» за 103,63 млн грн. придбало різні товари та устаткування у ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», ТОВ «Арсенал-Дон», ТОВ «Донбасвуглеавтоматика», Третій воєнізований гірничорятувальний загін, ТОВ «Донбаська фармацевтична компанія».

ДП «Луганськвугілля» за 63,77 млн грн. придбало мастила та вузли до врубових машин у ТОВ ТД «Агрінол», ТОВ ТД «Славойл», ТОВ «НВП «Сілард», ТОВ «Iндекспром», ТОВ «ТД «Краснолуцький машинобудівний завод».

ДП «Сніжнеантрацит» за 23,87 млн грн. придбало устаткування та різні речовини у ТОВ «Лєксусс-Ойл», ТОВ «ТД «Востоквуглемаш».

ДП «Львіввугілля» за 17,70 млн грн. придбало інструменти у ТОВ «ТД «Світ СР».

ВАТ «Лисичанськвугілля» за 12,75 млн грн. придбало електродетонатори, насоси, електродвигуни, послуги з постачання теплової енергії для опалення приміщень у КП «Шосткінський казенний завод «Імпульс», ТОВ «Промтехпоставка ЛТД», КП «Лисичанськтепломережа».

ДП «Волиньвугілля» за 6,36 млн грн. придбало послуги з переробки рядового вугілля (120000 т) у ПАТ «Львівська вугільна компанія».

ДП «Красноармійськвугілля» за 6,15 млн грн. придбало вибухові речовини та продукти нафтоперероблення у ТОВ «Схід-Патент», ТОВ «Імперія нафтопродукт».

ДП «Дзержинськвугілля» за 3,11 млн грн. придбало послуги з модернізації системи плавного пуску, постачання технічної води та водовідведення у АТ НВП «Укрелетекс», КП «Компанія «Вода Донбасу».

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 2,19 млн грн. придбало устаткування у ТОВ «Донсталькомплект», ТОВ «Слов’янська промислова група», ПрАТ «Макіївський Завод «Факел», ТОВ «Союз промислових підприємств».

ДП «Артемвугілля» за 2,00 млн грн. придбало профілі гарячекатані у ТОВ «ТД «Востоквуглемаш».

ПАТ «ДТЕК ПЕМ – Енерговугілля» за 1,18 млн грн. придбало електроапаратуру у ТОВ «Донпроменерго».

ДП «Шахтоуправління «Південнодонбаське №1» за 1,22 млн грн. придбало парашути, причіпні пристрої у ТОВ «ТД «Востоквуглемаш».

НАШІ ГРОШІ

Комментариев нет:

Отправить комментарий