среда, 16 ноября 2011 г.

Холдинг емоцій «ФЕСТ» заявляє що влада Львова займається рейдерством

Інвесторам до Львова зась?


 Холдинг емоцій «!ФЕСТ» заявляє про « рейдерську атаку з боку міського голови Львова Андрія Садового» Холдингу  належать такі заклади, як ресторан «Криївка», «Мазох-кафе», «Дім легенд», «Львівська майстерня шоколаду»

 «Міський голова Львова за допомогою маніпуляцій, введення в оману політичних партій, судової гілки влади, силових структур та окремих високопосадовців з Києва, систематично поширював неправдиву інформацію про Холдинг Емоцій «!ФЕСТ», спонукаючи тим самим зазначені органи до неправомірних дій», – заявляють у компанії.

 Заявляють що міська влада займається рейдерством щодо відомої кнайпи «Старенький Трамвай», розташованої у стилізованому вагоні трамваю 30-х років минулого століття на одній з центральних площ Львова, яка стала туристичним символом, в тому числі в проморолику Львова до «Євро-2012». Львівська міська влада своїм рішенням віддала землю під «Стареньким Трамваєм» приватній компанії, яка немає жодного стосунку до Холдингу емоцій «!ФЕСТ». Тому «Старенький Трамвай» буде демонтовано. Без роботи залишилось 10 молодих людей.

 Компанія готує листи та документацію щодо законності існування своїх ресторанів до структур, які мають безпосереднє відношення до проведення у Львові «Євро-2012», а також керівництву Львівської ОДА та Львівської облради. «Туристи, які приїдуть до Львова на «Євро-2012» можуть застати масові акції протесту звільнених працівників та просто небайдужих львів’ян, а також зачинені місця культурного відпочинку», – попереджають у «!ФЕСТі».

svit24.net

Комментариев нет:

Отправить комментарий