понедельник, 21 ноября 2011 г.

Писатель Анатолий Крым рассказал "Буквоеду" о рейдерстве на имущество Союза писателей Украины

Буквоед:  Будинок творчості «Коктебель» і Будинок творчості імені Чехова в Ялті, предмет суперечки НСПУ та Міжнаціональної спілки письменників Криму, тривалий час перебували під арештом…

Анатолий Крым: Нині це власність Національної спілки письменників. Крім того, рішенням Верховного суду нам повернули в Ялті перший корпус, який попереднє керівництво спілки втратило. Національна Спілка письменників стає об’єктом для рейдерських атак на нашу кримську власність.

В АР Крим є ще шість письменницьких організацій. Однак жодна з них (як і згадана) ніякого стосунку до майна НСПУ не має!

НСПУ має Будинки творчості в Ялті, Коктебелі, Ірпені, Трускавці, Одесі. Щороку там відпочивають письменники. Відпочинок тривалістю 12 днів із триразовим харчуванням коштує: в Ірпені — близько 900 грн., Коктебелі — 1000. Ви чули про такі ціни в Криму? Це і є соціальний захист.

Закиди, мовляв, керівництво здало «в оренду поліклініку» та інші подібні «наїзди» — це спланована акція осіб, близьких до влади. Вони хочуть позбавити спілку майна (передусім приміщення на Банковій), а також в особі Яворівського — трибуни Верховної Ради.

Агентство конфликтного PR — /PR i Z/

Комментариев нет:

Отправить комментарий